INHOUD Wij zijn weer open!

Wij zijn open! Kom lekker flexwerken, koffie drinken, borrelen, je (verjaardags)feest vieren of gewoon genieten van onze sfeervolle binnen- en buitenruimte. Je hoeft van te voren niet te reserveren, dat kan bij ons aan de deur. Lees hier hoe we samen corona onder controle houden. Je bent van harte welkom in ons café en bloeiende binnentuin.

Ontbijt, lunch en borrel, al het lekkers van de kaart van GYS
Vanaf 09.00 uur  kun je nu ook bij ons ontbijten en lekker lunchen in onze fijne stadstuin. Wij werken samen met onze bio-food buren aan de Amsterdamestraatweg, GYS. Hoe dat in zijn werk gaat? Easy; je besteld gewoon van onze  GYS menukaart, die je ook op elke tafel vindt.

Programma
Op dit moment zijn wij druk bezig om een mooie najaarsprogrammering neer te zetten. Zo werken wij aan een nieuwe Spoormakers festival, hebben we een nieuwe PechaKucha night en is Senses Working Overtime weer bij ons in Het Huis. Houdt onze agenda in de gaten voor aanvullende informatie.

Een veilig bezoek aan Het Huis
Uiteraard houden wij ons samen met jou aan de veiligheidsvoorschriften. Ons café en de binnentuin zijn volgens de regels ingericht en ook ons personeel gaat zorgvuldig om met ieder zijn veiligheid. Kom je bij ons langs? Lees hier onze maatregelen.

Hier vind je de veiligheids- en hygiënemaatregelen van Het Huis.
Ben je leverancier? Lees hier hoe je veilig bij ons kan leveren.
Lees hier de algemene bepalingen & hygiëneregels

REAGEER