INHOUD Wij zijn weer open!

Kom flexwerken, koffie drinken, borrelen, je (verjaardags)feest vieren of gewoon genieten van onze sfeervolle binnen -en buitenruimte. Je hoeft van te voren niet te reserveren, dat kan bij ons aan de deur. Je bent van harte welkom in ons café en bloeiende binnentuin.

 

Plug and play! Gezellig vertoeven in Het Huis.

Met spelletjes (inclusief sjoelbak!), een fijn plekje om in alle rust de podcast serie Waar We Zijn te beluisteren, limo van de roze bunker te drinken, een plug and play-list om je lievelings muziek op te zetten en ruimte om je werkplek in te richten. We hebben de ruimte!

 

AGENDA:
vr 19 juni 19:30 BINGO
vr 26 juni 19:30 Sjoeltoernooi
03 juli Bingo
vr 10 juli 19:30 Vinyl draaien
Vr 17 juli 19:30 Karaoke

 

Ontbijt, lunch, borrel en diner, al het lekkers van de kaart van GYS
Door onze verruimde openingstijden kun je bij ons nu ook laat ontbijten, lekker lunchen én in de avond een hapje eten. Wij werken samen met onze bio-food buren aan de Amsterdamestraatweg, GYS. Hoe dat in zijn werk gaat? Easy; je besteld gewoon van onze  GYS menukaart, die je ook op elke tafel vindt.

Uiteraard houden wij ons samen met jou aan de veiligheidsvoorschriften. Ons café en de binnentuin zijn volgens de regels ingericht en ook ons personeel gaat zorgvuldig om met ieder zijn veiligheid.

Kom je bij ons langs? Lees hier onze maatregelen.
Hier vind je de veiligheids- en hygiënemaatregelen van Het Huis.
Ben je leverancier? Lees hier hoe je veilig bij ons kan leveren.
Lees hier de algemene bepalingen & hygiëneregels

REAGEER