Werkplekken

Het Huis Utrecht heeft per direct werkplekken beschikbaar.

Het Huis is een van de leukste culturele instellingen in Utrecht. Het karakteristieke pand – een tot theater en café omgebouwd schoolpand – is gevestigd aan de Boorstraat en biedt ruimte aan kunstenaars, residenten, kunstvakstudenten, theatergezelschappen, de creatieve industrie, startups en het bedrijfsleven. Het Huis Utrecht is daarmee een gastvrije, sfeervolle en levendige ontmoetingsplek op loopafstand van Utrecht Centraal en de binnenstad.

Onze mooie kantoorzolder delen we met verschillende mensen en organisaties die in of voor de culturele sector werken, zoals Studio Dries Verhoeven, We Are Public en Schweigman&. Allen zelfstandige organisaties die het belangrijk vinden bij elkaars werk betrokken te zijn en waar nodig te helpen met ervaring en advies.
Op dit moment hebben we meerdere bureaus vrij, en is er plek voor zowel een freelancer als een team of gezelschap.

Als bewoners van Het Huis lunchen we gezamenlijk, als het weer het toelaat, in onze heerlijke binnentuin. In het café ben je van harte welkom voor koffie en overleg en kan je, tegen een laag tarief en indien beschikbaar, gebruik maken van onze zalen en studio’s voor bijvoorbeeld audities, repetities, vergaderingen of workshops.

Wil je meer weten? Neem contact op met Guido Besselink via guido@hethuisutrecht.nl en schroom niet om eens binnen te lopen en het pand te bekijken!