INHOUD We Are Public

We Are Public is dé nieuwe manier om cultuur te ontdekken en te financieren. Met de We Are Public pas kun jij voor €18– per maand onbeperkt naar concerten, tentoonstellingen, voorstellingen en nog veel meer culturele uitingen die geselecteerd zijn door de redactie van We Are Public. Wordt vandaag nog lid en je krijgt direct toegang tot minimaal 250 bijzondere programma’s in Utrecht en de rest van Nederland. Natuurlijk kun je met je pas ook bij een diverse programmering bij Het Huis Utrecht terecht.

Bijna alle Utrechtse theaters, concertzalen, podia, bioscopen en musea doen mee. Zo kun je niet alleen bij ons terecht, maar je kan bijvoorbeeld ook naar Tivoli, ! Daarnaast heb je met je lidmaatschap ook gratis toegang tot het hele programma in andere steden, zoals Amsterdam, Leiden en Amersfoort!

We Are Public in Het Huis Utrecht
Met de We Are Public pas kun je ook bij geselecteerde programmering van Het Huis Utrecht terecht. Waar dan?

IMPAKT FESTIVAL
Met je pas kun je naar het IMPAKT festival waarbij je na sluitingstijd een exclusieve rondleiding krijgt door curator Barbara Perea en Kunstenaars Rybn.org. Cijfer je jezelf weg om anderen tegemoet te komen? Permissions AKA Loving with Both Hands van Marianna Maruyama is een performance over technologie en ons lichaam, over feminisme en de privésfeer van onze telefoons. Hoe dat werkt? Beleef het zelf! Let op, dit event vindt plaats op twee verschillende locaties. Na de rondleiding wandelen we samen in zo’n dertig minuten van IMPAKT Centrum voor mediacultuur naar Het Huis.

DANCING ON THE EDGE
Tijdens Dancing on the Edge gaat de dansvoorstelling ‘Today Is a Beautiful Day’ in wereldpremière van de Marokkaanse danser en choreograaf  Youness Aboulakoul. Today Is a Beautiful Day wil resoneren in onze lichamen, lang nadat we het theater verlaten hebben.

DICHT OP DE HUID
Ook de tweede editie van programmareeks Dicht Op De Huid is te bezoeken met je We Are Public pas. In deze editie Dicht Op De Huid: ‘tafeltje voor 1’ staat de muzikale voorstelling ‘STATUS’ van Marjon Moed centraal. Moed is al bijna haar hele leven lang vrijgezel en al jaren krijgt zij de vraag: jij bent toch zo leuk? Waarom ben je nog singel? De vraag bleef, de relatie kwam nooit, de frustratie over de vraag wel. Moed zoekt. Niet naar de liefde, maar naar wat het betekend om vrijgezel te zijn in een wereld waarin koppels (nu nog) de norm zijn. Zoals de titel “tafeltje voor 1” wellicht al doet vermoeden, is de avond inclusief (vegetarische) maaltijd.

Hoe het werkt
Jij hebt voor €18,- in de maand een abonnement. hiermee investeer je niet alleen in je eigen culturele ontdekking, maar je investeert ook in cultuur in het algemeen. We Are Public zorgt er voor zalen voller zitten en samen zorgen we voor meer inkomsten voor kunst en cultuur. We Are Public selecteert de beste programma’s voor jou en vertellen je waarom zij vinden dat jij het niet mag missen. Door lid te worden, heb je elke maand gratis toegang tot minimaal 250 programma’s in alle We Are Public-steden. Op de website van We Are Public vindt je de geselecteerde programma’s. Op de dag van het programma krijg je bij de kassa op vertoon van je pas een toegangskaartje. Als een programma zou kunnen uitverkopen, zorgen zij ervoor dat je kunt reserveren.

 

* Deze actie duurt van 1 oktober t/m 30 november.

REAGEER