Verhuur

Binnen de huidige regelgeving is er nog veel mogelijk in Het Huis!

Voor actuele informatie en beschikbaarheid vul het informatieaanvraag formulier in of neem tussen 13:00 en 15:30u telefonisch contact op via telefoonnummer 030 2315844.

Het Huis Utrecht vormt een bijzonder decor voor uw bijeenkomst of evenement. Het pand is van oorsprong een katholieke basisschool uit 1896, gebouwd in de zogenaamde hoekstijl met twee voorgevels. De authentieke uitstraling van het gebouw, de goede bereikbaarheid – dichtbij Utrecht CS en uitvalswegen – en de mogelijkheden die de verschillende ruimtes bieden, maken Het Huis Utrecht tot een locatie die geschikt is voor uiteenlopende activiteiten.

Alle ruimtes in Het Huis zijn te huur. En er is veel mogelijk: van het houden van repetities en uitvoeringen van voorstellingen, tot het geven van lezingen, workshops en seminars. Het pand leent zich goed voor het houden van plenaire sessies uiteengaand in subsessies.

Studio’s 1, 2 en 3 zijn onafhankelijk van elkaar alleen vanaf anderhalve maand voor huurdatum te boeken op doordeweekse dagen.

Alle zalen kunnen geheel of gedeeltelijk verduisterd worden. Technische zaken als geluid en licht, maar ook de catering, kunnen worden verzorgd. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare ruimtes en de tuin.

Klik hier voor de plattegrond. Voor meer informatie over beschikbaarheid, tarieven en mogelijkheden kunt u met ons contact opnemen.