Vacatures bij Het Huis Utrecht

Makersfonds – Vacature bestuurslid.

Makersfonds zoekt een bestuurslid (m/v/x) met passie en enthousiasme voor cultuur en theatermakers, die een bijdrage wil leveren aan een gezond klimaat voor makers.

Het Huis Utrecht is een bouwende en groeiende organisatie, vol passie en ambitie. Die ambitie zit ook in het streven om ons team een kleurrijke afspiegeling te laten zijn van de diverse Nederlandse samenleving.

Het Huis Utrecht ondersteunt jong theatertalent in hun artistieke ontwikkeling, maar ook op zakelijk en productioneel gebied. In ons karakteristieke pand – een tot theater en café omgebouwd schoolpand – bieden we ruimte aan kunstenaars, kunstvakstudenten, theatergezelschappen, de creatieve industrie, startups en het bedrijfsleven. Het Huis Utrecht is een levendige ontmoetingsplek, sfeervol en gastvrij.
Het Huis Utrecht produceert en programmeert talkshows, debatten, festivals en voorstellingen, vaak in samenwerking met diverse (Utrechtse) partners.  Het Huis Utrecht is daarnaast een populaire (verhuur)locatie voor congressen, workshops en presentaties.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld.