Vacatures bij Het Huis Utrecht

Het Huis Utrecht – Vacature Floormanager

Wij zoeken een Floormanager (m/v/x, Minimaal 24 uur en maximaal 32uur per week) die van uitdagingen houdt, snel kan schakelen, service gericht is plus wat ervaring in een leidinggevende functie heeft.

Het Huis Utrecht is een bouwende en groeiende organisatie, vol passie en ambitie. Die ambitie zit ook in het streven om ons team een kleurrijke afspiegeling te laten zijn van de diverse Nederlandse samenleving.

Het Huis Utrecht – Vacature Floormanager

Het Huis Utrecht ondersteunt jong theatertalent in hun artistieke ontwikkeling, maar ook op zakelijk en productioneel gebied. In ons karakteristieke pand – een tot theater en café omgebouwd schoolpand – bieden we ruimte aan kunstenaars, kunstvakstudenten, theatergezelschappen, de creatieve industrie, startups en het bedrijfsleven. Het Huis Utrecht is een levendige ontmoetingsplek, sfeervol en gastvrij.
Het Huis Utrecht produceert en programmeert talkshows, debatten, festivals en voorstellingen, vaak in samenwerking met diverse (Utrechtse) partners.  Het Huis Utrecht is daarnaast een populaire (verhuur)locatie voor congressen, workshops en presentaties.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld.