INHOUD Uitreiking Anne Faber Stipendium

Wij nodigen je op vrijdag 6 september van harte uit voor de uitreiking van het Anne Faber Stipendium en de BNG Bank Theaterprijs tijdens het Nederlands Theater Festival in Amsterdam.

Het Huis Utrecht x Nederlands Theater Festival
Het Huis Utrecht en het Nederlands Theater Festival hebben de handen ineengeslagen om in een gezamenlijk programma de belangrijkste theaterprijzen op het gebied van jong zakelijk talent en jong theatertalent uit te reiken.

Afwisselend programma met presentaties en interviews
Het middagprogramma bestaat uit korte presentaties van alle genomineerden van de BNG Theater Prijs afgewisseld door interviews met de theatermakers. Eén van de genomineerden is de verbluffende installatie BLOOS van Het Huis Utrecht en theatermaker Marte Boneschansker.
Op de middag staat niet alleen het onweerstaanbare theatertalent centraal, ook is de middag een ode aan de zakelijk leider met de uitreiking van het tweede Anne Faber Stipendium. Wil je meer informatie over het Anne Faber Stipendium, de BNG Theaterprijs 2019 of over BLOOS? Lees er hier meer over.

Het programma start om 15:30 en duurt tot 18:30uur in Theater Bellevue, Amsterdam. Koop hier  je kaartje à €10. Voor een drankje, hapje en muzikale omlijsting wordt gezorgd!

REAGEER