INHOUD Start Anne Faber Stipendium

Ter nagedachtenis aan onze collega Anne, starten wij in 2018 met de toekenning van het Anne Faber stipendium voor talentvolle zakelijk leiders in theater- en danssector. U kunt het stipendium steunen en zo helpen het voor de toekomst te waarborgen.

Talentvolle zakelijk leiders
Anne ambieerde een carrière als zakelijk leider in de kunstwereld. Bij Het Huis Utrecht zette zij stappen in deze richting, door naast haar werkzaamheden als bureaumanager jonge theatermakers zakelijk te ondersteunen. Alles wees erop dat zij zich op dit vlak verder zou ontwikkelen.

Met het Anne Faber Stipendium willen wij de naam en ambitie van onze geliefde collega positief laten voortleven, en tevens bijdragen aan de ontwikkeling van een nieuwe generatie zakelijk leiders in de theater- en danswereld.

Het stipendium bedraagt €15.000 per jaar, startend met een investering door Het Huis Utrecht en verschillende Utrechtse partners. Hiermee wordt een parttime traineeship gefinancierd, bestaande uit coaching, een vaste werkplek en deelname aan het leiderschapsprogramma LinC Utrecht. Jaarlijks selecteert een commissie van deskundigen en familieleden van Anne één talentvol zakelijk leider die de toelage ontvangt.

Het Anne Faber Stipendium wordt gelanceerd in januari 2018. Dan wordt ook meer bekend gemaakt over de aanmeldingsprocedure en de selectiecriteria. In mei 2018 volgt de bekendmaking van de eerste ontvanger van het stipendium.

Word begunstiger
Het is mogelijk om het Anne Faber Stipendium te steunen en het op die manier voor de toekomst te waarborgen door een bijdrage over te maken op IBAN NL78RABO0394413261 t.n.v. Het Huis Utrecht o.v.v. Anne Faber Stipendium.

Wilt U op de hoogte gehouden worden na donatie stuur een e-mail naar info@hethuisutrecht.nl o.v.v. Anne Faber Stipendium. Hier kunt u ook terecht voor nadere informatie over het steunen van het Anne Faber Stipendium.

REAGEER