PROGRAMMA Schweigman& Winterschool • verdiepend kennismakingsweekend

Winterschool
22
mrt
14.30 t/m 17.00u Het Huis Utrecht €20

Wil je de naad van de kous weten over theatergezelschap Schweigman& of schreeuwt jouw lichaam om eens mee te spelen met Boukje Schweigman en haar collega’s? Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de werkwijze van Schweigman& organiseert Schweigman& op 22 maart de Schweigman& Winterschool in Het Huis Utrecht.

Programma 
14:30-15:30 Introductie-workshop
Maak zowel met lichaam als geest kennis met het gezelschap en de werkwijze van Schweigman&. Ervaar op een toegankelijke manier de fysieke benadering van Schweigman&. Spelervaring is geen vereiste.

15:45 – 17:00 Lezing en gesprek
Boukje Schweigman blikt terug op 16 jaar Schweigman& en vertelt je over de fenomenologische benadering: de manier waarop Schweigman& te werk gaat. Vormgever Cocky Eek, die veel samenwerkt met Schweigman&, schuift bij dit gesprek aan. Er is alle ruimte om vragen te stellen.

Wat is de Winterschool?
De Winterschool is een verdiepend kennismakingsweekend. Vrijdag is er de Schweigman& Intro, bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft in Schweigman&. We werken de hele dag volgens de basisprincipes van de mime: vanuit lichaam, ruimte en waarneming.

Aanmelden Schweigman& Intro
Koop direct een ticket (€20) via https://winterschoolschweigman.eventbrite.nl

Programma Intensief vrijdag en zaterdag
Dit programma zit helaas al vol, je kunt je niet meer inschrijven.


REAGEER