PROGRAMMA De Warme Winkel in Theater Kikker

14
jan
20.30 t/m 23.55u Theater Kikker

De Warme Winkel komt met haar eerste internationale voorstelling We are your friends na een uitgebreide Europese tour eindelijk naar Utrecht om Theater Kikker van 14 t/m 18 januari plat te spelen. Met We are your friends levert De Warme Winkel een nieuw hoofdstuk af in een serie politiek-poëtische stukken die de vinger doortastend in de open wond steken. Na zich militant te hebben verzet tegen de cultuurbarbaren met Luitenantenduetten en finaal af te rekenen met de crisis in San Francisco (in maart beide op locatie in Utrecht), testen ze met We are your friends de houdbaarheidsdatum van solidariteit in Europa. De zin en onzin van internationaal touren en van de Europese kunstscène nemen ze als metafoor voor Europese samenwerking. Deze metafoor vormt de arena voor de jacht op originele perspectieven en pan-Europese vergezichten. Local is the new global!

di 14 t/m zat 18 januari – 20.30u – Theater Kikker – www.theaterkikker.nl / 030-2319666
voertaal Engels, met Nederlandse ondertiteling   –     duur: ca. 1 uur en 40 minuten

Credits:

Concept en spel Maria Kraakman, Vincent Rietveld, Mara van Vlijmen en Ward Weemhoff Eindregie Marien Jongewaard Lichtontwerp Prem Scholte Albers Compositie en geluidsontwerp Bo Koek Technische productie HP Hulscher Techniek Jez Cox en Rikus Brederveld Productie Sophie van Hoorn Publiciteit Anniek Engelsman Co-productiepartners Maria Matos Teatro Municipal, Frascati Productions, Théâtre Garonne, Archa Theatre, Hebbel am Ufer en Kaaitheater.

 

We are your friends is een co-productie met House on Fire en wordt ondersteund door het culturele programma van de Europese Unie. 

©PhileDeprez6255

 

Foto – Phile Deprez


REAGEER