PROGRAMMA Podcast Waar We zijn #01 Gemeenschap

17
jul
12.00u Het Huis Utrecht Gratis

Waar We Zijn. Een podcast waarin kunstenaars nieuw werk tonen. Werk dat nu, tijdens de sociale quarantaine gemaakt is. Waarin we de dialoog aangaan over waar we nu zijn. Wat gebeurt er nu we niet meer samenkomen?

Van de ene op de andere dag is het rad van opvoeren, produceren, onderzoeken en resideren binnen de podiumkunsten geheel tot stilstand gekomen. In Waar We Zijn onderzoeken we de impact van die stilstand. Vanuit verschillende thema’s schijnen we licht op deze uitzonderlijke tijd. Te beluisteren via onze website en via de Theaterkrant.

 

Aflevering 1: Gemeenschap

In iedere aflevering staat een ander thema centraal. De eerste aflevering gaat over gemeenschap. Wat gebeurt er als we niet meer samen komen en hoe formuleren de kunsten daar een antwoord op?

Je luistert naar spoken word artiest Sjaan Flikweert. Marte Boneschansker spreekt theatermaker Lotte van den Berg, componist Merlijn Twaalfhoven, beeldend kunstenaar Jonas Staal en theaterdocent/theatermaker Hanna Timmers en je hoort het werk van kleikunstenaar Koos Buster. Dirk Vis schreef voor deze aflevering een hoorspel waarin twee individuen nabijheid zoeken vanuit hun eigen quarantaine. Regie en edit van het hoorspel: Vincent Brons. Stemacteurs: Anna Nijenhuis, Tim Schmidt en Vincent Brons.

Podcast
Waar We Zijn is een podcast geproduceerd door theatermaker en audiokunstenaar Marte Boneschansker en Milone Reigman, artistiek coördinator van Het Huis Utrecht.


REAGEER