PROGRAMMA Het Over Vers Kerstdiner

16
dec
18.00 t/m 23.59u Foyer

Ten minste houdbaar tot… Dat bepalen we lekker zelf!
OverVers Diner bij Het Huis: 16 december 2013

We gooien met z’n allen heel veel eten weg. Soms is dat eten bedorven, maar meestal is het gewoon ‘over’. Het OverVers Diner is een initiatief dat op een speelse en vooral lekkere manier bewustwording rondom voedselverspilling wil creëren: elke maand verzorgt een professionele kok een driegangendiner van etenswaren die anders in de vuilcontainer terecht zouden komen.

Het OverVers Diner vindt plaats op telkens een andere locatie en wordt verzorgd door telkens een andere kok. Tussen de gangen door is er een cultureel programma – een lezing over slow food, een voordragende dichter, een hip bandje of een kunstenaar die ter plekke geïnspireerd raakt…

Op 16 december is het OverVers Kerstdiner te gast bij Het Huis. Kok Elizabet (De Moestuin, De Veldkeuken) kookt, kunstenares Krista Peters verrast ons met een kerstverhaal uit haar Verhalenmuseum en er zal live muziek van de trappen klinken… Mee-eten kost € 12,50. Meld je aan door een mailtje te sturen naar overversdiner@gmail.com!


REAGEER