PROGRAMMA De Universiteit – Workshop “vanuit beweging naar creativiteit”

09
dec
20.00 t/m 23.00u Foyer

De Universiteit

De Universiteit is een open en zelf-organiserende learning community die iedereen aanmoedigt nieuwsgierig te zijn en hun eigen leerproces vorm te geven. Leden organiseren workshops over thema’s waar zij gepassioneerd over zijn en eigenaarschap over willen nemen meer over te leren. Alle deelnemers co-creëren samen de leerervaring van een workshop in een veilige setting waar iedereen vrij is om zich te uiten.

Workshop Vanuit Beweging Naar Creativiteit

Ervaar de kracht van volledige aanwezigheid in het ‘hier en nu’. En hoe door je aandacht te richten op het moment, je verbinding geeft tot aarding en de bron van creativiteit.

Door middel van twee werkvormen – Chi Awereness en Authentic Movement gaan we tijdens deze workshop verkennen hoe ons lichaam als tool kan fungeren voor actieve verbeelding en ons creatief expressievermogen.

Door deel te nemen in het moment, krijg je toegang tot onderbewuste lagen van jezelf vanwaaruit je verbeeldingsvermogen zich ontwikkeld. Dit verbeeldingsvermogen of kinderlijke fantasie is de bron voor je creatieve expressie vanuit je lichaam.

Praktische info
Tijd: Maandag 9 december, open vanaf 19:30, start 20:00.
Locatie: Het Huis, Boorstraat 107, Utrecht
Taal: Nederlands
Kosten: Als leden van De Universiteit dragen we gezamenlijk de kosten voor locatie en materiaal (that’s it, De Universiteit werkt geheel non-profit). Een lidmaatschap voor De Universiteit kost – voor avonden in zowel Utrecht als Amsterdam – €8 per kalendermaand. Kom je voor de eerste keer bij een workshop van de Universiteit, dan hoef je eenmalig 5 euro te betalen.


REAGEER