PROGRAMMA TM Live / SPRING – Go global / play local – international art in the city

24
mei
16.30 t/m 18.30u Theaterzaal gratis

Go global / play local – international art in the city

Op 24 mei organiseren SPRING Festival, Theatermaker en Het Huis Utrecht een bijeenkomst over de relatie tussen kunst en maatschappij, met een speciale focus op internationalisering. Hoe gaan festivals en andere kunstinstellingen om met het internationale aspect van hun programmering? Hoe verhoudt een internationaal georiënteerd festival zich tot de stad waarin ze is gevestigd? En op welke manieren kan internationale uitwisseling worden gestimuleerd en ingezet? We gaan in gesprek met Hoofd Culturele Zaken Hans van Soelen, theatermaker Dries Verhoeven, fellow Centre for Humanities Dorita Hannah en Natasja van ’t Westende, directeur festival Dancing On The Edge.

Ps : Voor de bezoekers van “TM LIVE Go global / play local – international art in the city” is het ook mogelijk om een combi ticket te bestellen. Vul je avond met een goed debat, de voorstelling Balabala van Eko Supriyanto en lekker eten via deze link

Theaterzaal | Inloop 16.30| Aanvang 17:00 uur | Deelname is gratis, aanmelden is verplicht en kan via het bestellen van een ticket.


REAGEER