PROGRAMMA Thirty Shots #4 • influencer marketing in de podiumkunsten: hoe doe je dat?

26
nov
13.00 t/m 17.00u Het Huis Utrecht €65,-

Op dinsdagmiddag 26 november is het zo ver! Thirty Shots organiseert de bijeenkomst ‘Influencer marketing in de podiumkunsten: hoe werkt dat? bij ons in Het Huis Utrecht. Een bijeenkomst speciaal voor marketeers van theaters, podia of festivals over de ins en outs van influencer marketing. Iets wat in de podiumkunsten op het eerste gezicht voor nogal wat uitdagingen zorgt.

Tijdens Thirty Shots #4 ga je antwoord krijgen op vragen als:

  • Hoe vertel je vooraf het verhaal van jouw voorstelling of concert zonder te veel weg te geven?
  • Wat voor effect heeft influencer marketing als een tour(nee) relatief kort duurt?
  • Hoe creëer je mooie content in donkere ruimtes met wisselend licht en beweging?

Line up

  • Oerol presenteert haar influencer marketing learnings van afgelopen editie én de plannen voor volgend jaar.
  • Cultuurvlogger Jip Heijmerink (@mydailyshotofculture, 8.4k volgers) en influencer Marco Dreijer (@marcodreijer, 11.7k volgers) vertellen aan de hand van eerdere samenwerkingen met theaters en podia over de do’s en don’ts
  • Content marketingbureau Buro Dertig werkt regelmatig samen met influencers voor verschillende culturele instellingen. Malou te Wierik laat met inspirerende voorbeelden uit de sector zien hoe je met influencers het verhaal van je organisatie kunt vertellen.

Hou de line up in de gaten, want er gaat nog meer komen!

Ticket
Wil jij aan de slag met influencer marketing maar weet je niet goed hoe je dat moet doen? Koop dan hier je ticket!

Thirty Shots
Wat is Thirty Shots? My Daily Shot of Culture en Buro Dertig hebben de handen ineen geslagen. Samen organiseren zij onder de noemer Thirty Shots bijeenkomsten voor de culturele sector om meer te weten te komen over (influencer) marketing en hoe je influencers het beste kan inzetten voor jouw organisatie. Inmiddels zijn er al drie edities voorgegaan. Ben jij benieuwd hoe de derde editie er uit zag? Klik dan hier een lees de belangrijkste learnings van Thirty Shots #3.


REAGEER