PROGRAMMA Table Talks • artistieke food interventies • Dancing on the Edge Festival

14
nov
16.00 t/m 18.30u Het Huis Utrecht €14,- / €11,-
TICKETS

Hoe kunnen we op een nieuwe manier met elkaar spreken? Welke vragen worden nooit gesteld? Hoe kunnen we volledig aanwezig zijn in een ontmoeting? Table Talks XL is een programma wat op 14 november plaats vindt in Het Huis Utrecht, waarin makers én publiek samenkomen rondom urgente open vragen, die gerelateerd zijn aan de reis van het festival. Met artistieke food interventies, die lichaam en geest voeden, prikkelen of verzachten.

In een intieme en informele setting pellen we samen verschillende lagen af van thema’s als macht, zorg en ‘belonging’, die ‘onderstromen’ vormen van het festival.

Table Talks XL
Table Talks XL volgt op een proces van kleinere Table Talks, dat plaatsvond in de maanden voorafgaand aan het festival. De aanwezige groep mensen heeft steeds de vraag/urgentie voor de volgende groep vastgesteld. De Table Talks XL vormt een reflectie hiervan. Benieuwd naar de Table Talks die vooraf gaan aan het festival? Klik hier. 

Dancing on the Edge (DOTE) Festival vindt plaats van 13 t/m 24 november 2019 in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Meer informatie over het exacte programma en tickets volgt z.s.m. Het ticket is inclusief een volledige maaltijd. Ontmoet makers van het festival, eet met ons, denk en voel met ons!

REAGEER