PROGRAMMA Stories of Womanhood • spoken word, muziek en theater over vrouw zijn

04
dec
19.30 t/m 22.00u Het Huis Utrecht €9,- / €6,50
TICKETS

STORIES OF WOMANHOOD strijkt voor de vierde editie neer in Utrecht. Dit is dé avond waar (voornamelijk) vrouwen het podium betreden om hun persoonlijke verhaal te delen. In de vorm van spoken word, muziek, theater, storytelling, kunst schijnen we een avond lang met elkaar licht op wat het precies betekent om ‘vrouw’ te zijn in deze tijd.

Stories of Womanhood wil de kracht van het persoonlijke verhaal inzetten om mensen van de meest uiteenlopende, creatieve achtergronden aan elkaar te koppelen; of je nou op het podium staat of in de zaal zit. Het doel van de avond is dat iedereen (man én vrouw én daarbuiten) de zaal niet alleen met een glimlach verlaat, maar ook met een warm gevoel van inspiratie, empowerment en verbondenheid.

VIERDE EDITIE
Voor de vierde editie van Stories of Womanhood is er wederom een interdisciplinair programma samengesteld. Afwisselend zullen creatieve performers hun verhaal met het publiek delen én gaat onze moderator met de artiesten in gesprek. Daarnaast staat er een mini-lezing rondom ​vrouwen in de politiek van Devika Partiman op het programma en kan je in de pauze op de mini-markt terecht om spulletjes te kopen van creatieve ondernemers. De avond wordt gemodereerd door niemand minder dan ​Martine Bakker​; geboren woordfetisjist, schrijver voor De Speld, mede-oprichter van De Pin en winnares van verschillende comedy festivals. Daarnaast kunnen we onder andere genieten van de verleidelijke poëzie van ​Siham Amghar​, het hartverwarmende theater van ​Rosa Weekers ​en de kleurrijke muziek van ​Coyoco​. Houd voor het volledige programma de ​Facebook​ en ​Instagram​ van Stories of Womanhood in de gaten.

HUMANITY IN ACTION
Stories of Womanhood is in 2017 opgericht door Sharona Badloe en Sophia Blijden naar aanleiding van een zomer fellowship bij mensenrechtenorganisatie Humanity in Action. De eerste editie vond plaats op 8 maart 2018, Internationale Vrouwendag, in het Bijlmer Parktheater te Amsterdam. Voor meer informatie over Humanity in Action en haar vele projecten, bekijk de website hier!

TICKETS
De reguliere ticketprijs is 9 euro. Maakt dat net een te grote aanslag op je portemonnee? Ga dan voor de gereduceerde tickets van € 6,50! Omdat wij het belangrijk vinden om inclusief te zijn, mag je zelf kiezen hoeveel je aan ons wil uitgeven. Stories of Womanhood wordt geheel gerund door vrijwilligers en alle inkomsten gaan direct door naar onze getalenteerde, opkomende performers.


REAGEER