PROGRAMMA Single • Première webserie

05
nov
20.00 t/m 21.30u Het Huis Utrecht €0
TICKETS

Op maandag 5 november vindt de première van de BNNVARA/3LAB webdocumentaire ‘Single’ plaats in Het Huis Utrecht. In de vierdelige web documentaire gaat Marjon Moed (32, single) op zoek naar antwoorden én zichzelf.

Ik ben Marjon Moed.
32 jaar en single.

In 2050 is meer dan de de helft van alle Nederlanders single en ik ben daar al bijna mijn hele leven één van.
Al jaren krijg ik de vraag: Waarom heb jij geen relatie? Je bent toch zo leuk?
De vraag blijft komen maar het antwoord of de relatie kwam nooit.
De frustratie over de vraag wel.

En daarom hebben we ‘Single’ gemaakt: Een vierdelige web documentaire, waarin ik op zoek ga naar het antwoord op de vraag waarom ik eigenlijk single ben en of dat nou eigenlijk een probleem is.

Op 6,7,8 en 9 november 2018 zijn de 4 afleveringen voor het eerst online te bekijken op www.npo3lab.nl en op het YouTube-kanaal van 3LAB.

Omdat er nog veel meer is gebeurd, gedacht en gezegd dan wat we kunnen laten zien in de webserie is er op 5 november een (binge-watch !) première met nagesprek.
Uiteraard is er daarna nog meer dan genoeg tijd om lekker door te borrelen, te babbelen, en tegen de liefde van je leven aan te lopen in de foyer van Het Huis Utrecht.

We beginnen om 20.00 uur, maar vanaf 19.30uur ben je al meer dan welkom! Wel even je (GRATIS) tickets reserveren!

Nieuwe docu-serie: Single

Single is de nieuwe documentaireserie op 3LAB! In 4 afleveringen gaat de 32-jarige Marjon Moed op zoek naar antwoord op de vraag waarom zij single is en of dit eigenlijk een probleem is of niet. Vanaf dinsdag 6 november zie je Single dagelijks om 16:00 uur op npo3lab.nl en het youtube-kanaal van 3LAB.

Geplaatst door 3LAB op Woensdag 31 oktober 2018

Credits:
Marjon Moed (concept) en Willemijn Goos (concept/regie), BNNVARA/3LAB (producent).


REAGEER