PROGRAMMA Podcast Waar We Zijn #04 • Revolutie

11
jun
00.00u Het Huis Utrecht

Waar We Zijn. Een podcast waarin kunstenaars nieuw werk tonen. Werk dat nu, tijdens de sociale quarantaine gemaakt is. Waarin we de dialoog aangaan over waar we nu zijn. Wat gebeurt er met ons nu we niet meer samenkomen?

Aflevering 4: revolutie
In de laatste aflevering van de podcastserie Waar We Zijn praten theatermaker Marte Boneschansker en artistiek coördinator Milone Reigman over het thema ‘revolutie’. Want hoe zie je revolutie eigenlijk? Welke bewegingen zijn er nu gaande en hoe valt dit onder het thema revolutie? En heeft de realiteit op dit moment de podcast ingehaald?Milone gaat in gesprek met directeur van HKU Theater Caspar Nieuwenhuis, voormalig directeur van Veem Huis voor Performance Anne Breure en artistiek leider van Well Made Productions Samora Bergtop.

 

Nieuw werk 
Naast het gesprek over ‘revolutie’ presenteren we ook deze aflevering nieuw werk. Zo is de stille bijdrage van Edoardo Trionfera, hoor je een kort muziekwerk van multidisciplinaire maker Ariah Lester en is het audiowerk van muziektheatermakers en performers Sanna Elon Vrij en Robbert Klein van Club Gewalt.


REAGEER