PROGRAMMA Podcast Waar We Zijn #02 • Angst

16
jul
00.00u Het Huis Utrecht

Waar We Zijn. Een podcast waarin kunstenaars nieuw werk tonen. Werk dat nu, tijdens de sociale quarantaine gemaakt is. Waarin we de dialoog aangaan over waar we nu zijn. Wat gebeurt er met ons nu we niet meer samenkomen?

Aflevering 2: Angst

In deze podcast gaat artistiek coördinator Milone Reigman in gesprek over het thema Angst met theatermaker en regisseur Alexandra Broeder, theatermaker en beeldend kunstenaar Dries Verhoeven en Mounir Samuel, politicoloog, blogger, auteur en fly-in correspondent Midden-Oosten en Noord- Afrika Groene Amsterdammer en de Correspondent.

 

 

De podcast laat ook nieuw werk horen: een hoorspel van Derk Stenvers, met dank aan David Schwarz vanuit collectief De Transmissie, muziek door Karlijn Hamer en Mathijs de Valk en als intermezzo een registratie van een dans warming up door choreograaf Emio Greco.
De productie van de podcasts ligt in handen van huismaker Marte Boneschansker en Milone Reigman

 

 

 

 

Waarom een podcast?
Van de ene op de andere dag is het rad van opvoeren, produceren, onderzoeken en resideren binnen de podiumkunsten geheel tot stilstand gekomen. In Waar We Zijn onderzoeken we de impact van die stilstand. Vanuit verschillende thema’s schijnen we licht op deze uitzonderlijke tijd. Elke 10 dagen brengen we samen met de Theaterkrant een nieuwe aflevering van Waar We Zijn ten gehore. Te beluisteren via onze website en via de Theaterkrant.

De eerste aflevering ging over Gemeenschap. Benieuwd naar deze aflevering van Waar We zijn? Beluister hem hier.


REAGEER