PROGRAMMA PechaKucha Night Utrecht

PechaKucha Night #34 Het Huis Utrecht
07
feb
20.20 t/m 00.00u Het Huis Utrecht €7,50
TICKETS

Op donderdag 7 februari is er weer een PechaKucha Night Utrecht op haar ‘thuishonk’ in Het Huis Utrecht! Twaalf verrassende en inspirerende Utrechtse sprekers betreden deze avond het podium, en nemen jou mee in hun creatieve uitspattingen en ideeën.

Deze editie  met onder andere:
Vincent van der Velde en Daphne Kuilman; de nieuwe kapiteins aan het roer van de Brommerbios. Sebastan Cox en zijn Fake News Kunstproject, waarmee hij op het Impakt festival stond. Teddy Tops, van ‘Mensen zeggen dingen’, het platform voor Poëzie en Performance. Ellis en Julia die Stichting Buddy to Buddy draaien waarmee zij vluchtelingen helpen uit een isolement te komen door betrokken inwoners aan vluchtelingen te koppelen. Tim van den Hoed van de Utrechtse Boekenbar, inmiddels een bekende Utrechter. Pluc Plaatsman, die houdt van dingen visueel maken. Jelte Heringa is er ook. Hij is muzikant en maakte een muzikale theatervoorstelling met groente in de hoofdrol. Ook Dave van Egmond houdt de avond muzikaal. Hij maakte digitale beats van geluiden die hij op straat hoorde en opnam.

Kom je ook luisteren naar de verhalen van deze leuke Utrechters?

Donderdag 7 februari • ticket € 7,50  • 20:20u – 00:00u (19:30u bar open) • Het Huis Utrecht, Boorstraat 107.
Om teleurstellingen te voorkomen adviseren we je om in de voorverkoop een kaartje te kopen.

PKNU facebook / website

PechaKucha Night is  een Japans concept, waarbij de sprekers over hun werk, project, een idee of thema vertellen aan de hand van 20 afbeeldingen. Het 20 x 20 concept zorgt voor korte, krachtige en afwisselende presentaties. Inmiddels wordt de avond wereldwijd in meer dan 900 steden gehouden.

 

 


REAGEER