PROGRAMMA PechaKucha Night Utrecht #33

22
nov
20.20 t/m 00.00u Het Huis Utrecht €7,50
TICKETS

Op donderdag 22 november is PechaKucha Night Utrecht terug op haar ‘thuishonk’ in Het Huis Utrecht! Twaalf verrassende en inspirerende Utrechtse sprekers betreden deze avond het podium, en nemen jou mee in hun creatieve uitspattingen en ideeën.

Met dit keer biologie voor dummies door Karima Benali, de potten met tieten van Anne-Fleur Kan, Wouter Smink over bejaarden als huisgenoot, hospiteren kan je leren – door Teun Bijman, de kontjes en sneetjes van Femke Westerneng, golfsurfen met Robin Van Rossum, de geheimen van de maan – ontrafeld door Dayo Scholing en Marije Bredewold, de beste fietsroutes ter wereld volgens Rick Creemers, jazz & films door Omar Waseq, sappige verhalen over bruiloften – opgetekend door Francis Boer, David Sjoer die de Van Dale leest, de kinderwensen van Evelien de Jong en rondkijken in een peeskamer met Jonathan Straatman en Daan Bramer.

Donderdag 22 november • ticket € 7,50  • 20:20u – 00:00u (19:30u bar open) • Het Huis Utrecht, Boorstraat 107.
Om teleurstellingen te voorkomen adviseren we je om in de voorverkoop een kaartje te kopen.

PKNU facebook / website
Voor in je agenda: de volgende editie op donderdag  7 februari 2019 vindt plaats in Het Huis Utrecht!

 

PechaKucha Night is  een Japans concept, waarbij de sprekers over hun werk, project, een idee of thema vertellen aan de hand van 20 afbeeldingen. Het 20 x 20 concept zorgt voor korte, krachtige en afwisselende presentaties. Inmiddels wordt de avond wereldwijd in meer dan 900 steden gehouden.

 

 


REAGEER