PROGRAMMA #PAUZE • Vragenuurtje voor theaterprofessionals

19
mei
16.30u Het Huis Utrecht

Op maandag 25 mei gaan we om 16.30 weer live op Instagram met #PAUZE. Huisdramaturg Marijn Lems gaat met Henriëtte Post, directeur van het Fonds Podiumkunsten, in gesprek over de huidige situatie. 

Veel makers zijn van de steun van Fonds Podiumkunsten afhankelijk om voorstellingen te kunnen realiseren en een duurzame artistieke praktijk op te bouwen. Wat zijn de gedachten bij het Fonds over de toekomst van de subsidiesystematiek gezien de huidige omstandigheden? Welke wijzigingen/extra regelingen overwegen ze of voeren ze door? Hoe moeten commissies nu omgaan met meerjarige aanvragen die geschreven zijn voordat we in een anderhalvemetersamenleving terecht kwamen? En wat zouden ze aan makers aanraden die van projectsubsidies afhankelijk zijn? Denk mee over de toekomst van de podiumkunsten en stel je vragen in de chat!

Vragen 
Heb jij als theaterprofessional nou al een vraag waarvan je zeker wil weten dat die beantwoord wordt? Vul dan dit formulier in en zorg dat je maandag 16.30 live aanschuift op ons Instagramaccount

#PAUZE
#PAUZE is hét vragenuurtje voor theaterprofessionals waarbij wij antwoord geven op al jouw vragen! In tijden van coronacrisis gaan wij live op Instagram in gesprek met verschillende professionals. Zo sprak Marijn in de eerste editie met Renate Timmer van Cultuur+Oondernemen en schoof Miel van Teijlingen van Het Nationale Theater tijdens de tweede editie aan.


REAGEER