PROGRAMMA #PAUZE • vragenuur voor theaterprofessionals • 22 juni met Rainer Hofmann

#pauze met Rainer Hofmann
09
jun
16.30 t/m 17.30u Instagram Live Gratis

Op maandag 22 juni om 16.30 gaan we weer live op Instagram met #PAUZE. Deze keer is Rainer Hofmann, artistiek directeur van SPRING, te gast bij onze huisdramaturg Marijn Lems. SPRING is een van de belangrijkste Nederlandse festivals voor internationale performance en dans.

Als artistiek directeur van een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende podiumkunstenfestivals die ons land rijk is, kan Rainer Hofmann meepraten over de positie van risicovolle kunst in de Nederlandse samenleving. Ziet hij de toekomst optimistisch of somber in nu de coronacrisis alle oude zekerheden op losse schroeven heeft gezet? En welke conclusies trekt hij uit de subsidie-uitslagen op nationaal en lokaal niveau? Daarnaast spreken we over SPRING On Screen, het online alternatief dat het team van SPRING samen met de makers bedacht toen duidelijk werd dat het festival niet kon doorgaan. Welke vormen die daarin werden onderzocht zijn ook ná de huidige crisis nog interessant?

Vragen 
Heb jij een vraag die je aan Rainer Hofmann wil stellen? Vul dan dit formulier in en zorg dat je maandag 22 juni om 16.30 tijdens #PAUZE met Rainer Hofmann, live meekijkt en meepraat op ons Instagramaccount!

#PAUZE
#PAUZE is hét vragenuurtje voor theaterprofessionals waarbij wij antwoord geven op al jouw vragen! Live op Instagram gaan we in gesprek met verschillende professionals. Zo sprak Marijn in de eerste editie met Renate Timmer van Cultuur+Ondernemen, schoof Miel van Teijlingen van Het Nationale Theater tijdens de tweede editie aan en sprak Marijn in de derde aflevering met Henriëtte Post, de directeur van het Fonds Podiumkunsten. De meest recente editie was het woord aan Leonie Clement, artistiek leider van Festival Cement.

Save the date: 22 juni om 16.30 #PAUZE met Rainer Hofmann live op instagram.


REAGEER