PROGRAMMA Monster Mania • De Rovers 3+

Familievoorstelling De Rovers
14
dec
16.00 t/m 19.50u Het Huis Utrecht Vanaf €10

De nieuwe Meneer Monster familievoorstelling: De Rovers 3+

Drie grimmige rovers in een donkere wereld proberen te ontsnappen uit de zwart witte wereld waarin ze verdwaald zijn geraakt. Gevangen superhelden op zoek naar een kleurrijk bestaan in de spotlights. Maar alles om hun heen is grijs, zwart of wit. Totdat ze een ontdekking doen; kleur! De Rovers doen waar ze goed in zijn, roven. Ze zetten alles op het spel om hun eigen leven weer wat meer kleur te geven.

Op vernuftige wijze combineert Meneer Monster stoere visuele comedy met een magische en grafische wereld. Geïnspireerd door superheldenfilms en games haalt Meneer Monster alles – behalve tekst – uit de kast, om van een klein verhaal een theaterbelevenis van formaat te maken.
De Rovers is een fysieke woordeloze Meneer Monster productie boordevol livemuziek van Erik Hofland (bekend van Fantastische Meneer Vos) en in een inventieve vormgeving van Morgana Machado Marques.

Let op: de voorstelling speelt om  16.00 uur en om 19:00 uur.

 

De Rovers 3+ 
14 december 2018, 16:00-16:50 & 19:00-19:50.
Leeftijd:niet geschikt voor onder de 3 jaar.
Locatie: Het Huis Utrecht 
Tickets volwassene € 12 • Kind € 10

Over Meneer Monster
Meneer Monster is een stoer en fris jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster is cultureel ondernemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren.
Als geen ander weet Meneer Monster internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt ‘PIXAR theater’ vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter;  energiek, fysiek en vol spelplezier.
Meneer Monster is onder meer bekend van de hitvoorstellingen ‘Over een kleine mol’, ‘Fantastische Meneer Vos’, ‘De Gruffalo’ en ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen (winnaar Zilveren Krekel 2018)’.

Credits
Regie: Julian Louis. Spel: Christiaan Bloem, Chris Koopman en Olaf van de Ven. Decor: Morgana Machado Marques. Kostuum: Dymph Boss. Muziek: Erik Hofland. Lichtontwerp: Jan Fedinger. Productie: Vera Andeweg. Techniek: Joren Rupert. Een productie van Meneer Monster en NORPA. Publiciteitsbeeld: Studio Matusiak


REAGEER