PROGRAMMA Monster Mania • De Gruffalo 3+

De Gruffalo meneer monster
15
dec
12.00 t/m 16.15u Het Huis Utrecht v.a €10
TICKETS

Meneer Monster komt terug met de hitvoostelling: De Gruffalo 3+
Naar het bekende boek van Julia Donaldson & Axel Scheffler.

Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo!
Een kleine muis loopt door het diepe donkere bos en wordt beslopen door drie dieren die niets liever willen dan hem opeten. Gelukkig weet de muis zijn fantasie te gebruiken en bedenkt hij een list. Maar wat gebeurt er als de muis ineens wordt geconfronteerd met zijn eigen verzinsels? Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel?

 

De Gruffalo is een spannende fysieke slapstickvoorstelling van 45 minuten voor iedereen van 3 jaar en ouder.
Let op: de voorstelling speelt om  12.00 uur en om 15:30 uur.

 

Over Meneer Monster
Meneer Monster maakt verrassend jeugdtheater vol fysiek geweld, humor en muzikaliteit. Een tikkeltje bizar en bovenal leuk voor jong en oud. Meneer Monster vindt het belangrijk om te laten zien wat theater is en hoe leuk het is om te spelen. Meneer Monster is cultureel ondernemend, stoer, ongepolijst en creatief.
Andere producties: ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’, ‘Fantastische Meneer Vos’, ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept!’ en ‘Rovers’.

Credits:
Regie: Hans Thissen. Spel: Olaf van de Ven, Christiaan Bloem, Chris Koopman, Stijn Hoes, Gerold Guthman of Nard Verdonschot. Vormgeving: Johan en Annemarie Klijn. Illustratie: Axel Scheffer.


REAGEER