PROGRAMMA Makersdag

02
feb
10.00 t/m 17.00u Het Huis Utrecht
TICKETS

KLIK HIER voor programma Makersdag 2018

Het Huis Utrecht organiseert voor de allereerste keer een Makersdag op 2 februari. Het Huis biedt theatermakers een podium om hun werk (nieuw of in ontwikkeling) en zichzelf te presenteren aan elkaar, aan programmeurs en publiek. Het Huis Utrecht werkt hiervoor samen met zes internationale studenten theaterwetenschap van de Universiteit Utrecht. Deze eerste Makersdag is een pilot en bij succes wordt dit een terugkerend evenement in Het Huis.

Op het programma staan:

  • voorstellingen en installaties van makers die in de afgelopen jaren zijn afgestudeerd en nog maar weinig zijn geprogrammeerd.
  • pitches van jonge makers die midden in het ontwikkelproces van nieuw werk zitten, of juist net op een andere manier hun werk en zichzelf willen presenteren.
  • een makersmarkt waar je op een originele manier kennis kunt maken met niet spelende makers en hun werk.
  • de beste borrel van 2015!Kijk hier naar wat er allemaal op het programma staat: MAKERSDAG Programma. En hier het tijdschema: MAKERSDAG Tijdschema.

Om deel te nemen aan de Makersdag koop je een 0 euro ticket.
Je kunt ook een ticket voor lunch (5 euro) aanschaffen. Koop dat wel uiterlijk 28 januari, zodat we rekening kunnen houden met inkopen.

 


REAGEER