PROGRAMMA Afgelast – Bondsalon • lancering Bühne Bisoux #4: UTOPIA

Lancering Bühne Bisoux #4 doorMarte Boneschansker en Vincent Brons
30
mrt
12.30 t/m 18.00u Het Huis Utrecht Gratis, registratie verplicht

Tijdens de Bondsalon, georganiseerd door De Kunstenbond, gaat de kunstsector in gesprek over de gevolgen van fair practice. Huismakers Marte Boneschansker en Vincent Brons lanceren Bühne Bisoux #4. Een self published magazine waarin ze zes internationale gasten interviewen over hun visie op Fair Practice.

Bondsalon. Leven van kunst: debat, interview en kunst!

De Kunstenbond brengt de sector bij elkaar om de gevolgen en uitdagingen van fair practice samen te lijf te gaan. Bühne Bisoux is een jaarlijks tijdschrift, ontstaan uit liefde voor print en nieuwsgierigheid naar andere (theater)makers. Een voorstelling in print. In de vierde editie van Bühne Bisoux, die gemaakt wordt tijdens de Bondsalon, interviewen Marte Boneschansker en Vincent Brons zes internationale gasten over hun visie op Fair Practice.

Lancering Bühne Bisoux #4: UTOPIA

In samenwerking met Het Huis Utrecht, Kunstenbond en Festival Boulevard wordt Bühne Bisoux #4: UTOPIA op 30 maart tijdens de Bondsalon gelanceerd. Deze editie werpt een nieuw licht op de huidige situatie en geeft handvatten voor een realistisch, maar strijdvaardig toekomstbeeld. Bovendien nodigt BB#4: UTOPIA uit tot nieuwe kruisbestuivingen en gesprekken tussen Nederlandse makers van allerlei disciplines.

Impuls voor een verbonden en grensoverschrijdende sector

Bühne Bisoux #4: UTOPIA wil een nieuwe en inspirerende impuls geven aan de doorlopende zoektocht naar een beter systeem. Bühne Bisoux stelt een verbonden en grensoverschrijdende sector voor, zowel disciplinair als geografisch. Een sector die nieuwe en constructieve ideeën implementeert, waar we gebruik maken van de duurzame, transparante, diverse, vertrouwenwekkende en solidaire voorstellen uit andere delen van de maatschappij. Wat kunnen we van elkaar leren? Hoe kunnen we elkaars kennis toepassen?

De zes gesprekken zullen in Nederlandse vertaling na de Bondsalon verschijnen op hethuisutrecht.nl.

De Bondsalon is gratis toegankelijk voor leden en niet-leden van de Kunstenbond. Ben je benieuwd naar het complete programma of wil je een ticket reserveren? Dat kan hier!


REAGEER