PROGRAMMA KULT Café Kick Off-avond

27
jan
20.00 t/m 22.00u Foyer

Na een winterslaap komt KULT als herboren tevoorschijn! In 2014 gaan we spannende programma’s maken en daarom beginnen we met een speciale Kick Off-avond. We presenteren onze nieuwe huisstijl, praten je bij over onze plannen en hebben gasten uitgenodigd waar we graag iets van willen opsteken. (De Kosmonaut, Nuit Blanche Utrecht en The Village & Music)

De Kosmonaut is een nieuw productiehuis voor theaterschrijvers die in Juni het Vertigo Festival organiseren in Den Haag. Nuit Blanche Utrecht heeft plannen voor een cultuurnacht voor en door Utrechters. En The Village komt vertellen over hun passie voor koffie en muziek waarmee ze de Voorstraat en heel Utrecht blij maken. Door van deze jonge Utrechtse initiatieven te horen wat hun motivatie en strategie is en wat hun ideeën voor de toekomst zijn, hopen we inspiratie op te doen voor nieuwe vormen, inhoudelijke samenwerkingen en onderwerpen voor KULT.

En daarbij willen we van jullie weten; wat vinden jullie ervan? Voor het eerst? Maak kennis met KULT! Ben je al vaker geweest? Ontmoet ons opnieuw! In beide gevallen zijn we erg benieuwd naar jullie creatieve en kritische mening!

Heel graag tot de 27ste!


REAGEER