PROGRAMMA KIKKER STELT VOOR: Sheralynn Adriaansz • Beige

04
nov
20.30 t/m 22.30u Het Huis Utrecht v.a. €7,-

Theater Kikker en Het Huis Utrecht presenteren: KIKKER STELT VOOR: Sheralynn Adriaansz • Beige

In Beige volg je de zoektocht van een jonge vrouw naar haar wortels. Wat moet ze haar toekomstige kind meegeven? Wat weet ze eigenlijk van haar afkomst en geschiedenis? Waarom kent ze de betekenis van de Surinaamse kralen niet? En wat betekent die steen in de badkamer van haar oma?

Ze raakt verstrikt in de verwachtingen, druk en teleurstellingen, droomt zich een wereld weg van deze druk, tot uiteindelijk alles samenvalt.

Ticket
Koop hier je ticket voor deze voorstelling 

Over Sheralynn Adriaansz
Sheralynn Adriaansz (1990) volgde vooropleidingen bij DEGASTEN, Bijlmer Parktheater en Likeminds’ Factory. De afgelopen jaren ontwikkelde Sheralynn zich verder als maker en maakte de voorstellingen Black Privilege voor Amsterdam Fringe, en Naar Kisondela en We dachten aan jou in het Zeecontainerprogramma van Over het IJ Festival.

In 2019 maakte Sheralynn Adriaansz een voorstudie van BEIGE die op Over het IJ Festival te zien was. In het najaar van 2020 zal de uiteindelijke voorstelling – waarin Sheralynn nog dieper in de thema’s duikt en visuele verbeelding een grote rol zal spelen – in première gaan in Amsterdam. Daarna is de voorstelling in verschillende theaters door Nederland te zien.

Het Huis Utrecht x Theater Kikker
In tijden van afstand verbinden Het Huis Utrecht en Theater Kikker zich. Het Huis Utrecht als werkplaats voor podiumkunsten en Theater Kikker als podium maken samen ruimte voor werk van jonge makers. Juist in tijden waarin het voor hen steeds moeilijker wordt om speelplekken te vinden. Vijf talentvolle theatermakers zijn dit najaar al te zien.

Over Kikker Stelt Voor
Deze voorstelling is onderdeel van Kikker Stelt Voor. In deze serie presenteert Theater Kikker één keer per maand een nieuwe theatermaker aan het publiek. Om de maker beter te leren kennen wordt er iets extra’s georganiseerd zoals een interview of een nagesprek. I.v.m. de RIVM richtlijnen wordt er per voorstelling naar leuke passende vorm gezocht.

Credits:
Concept, tekst, spel: Sheralynn Adriaansz
Eindregie: Samora Bergtop
Video: Bouba Dola
Kostuum en decor: Carmen Schabracq
Muziek en geluid: Lovesupreme
Dramaturgie: Liet Lenshoek/Likeminds
Tekstbegeleiding: Rik van den Bos


REAGEER