PROGRAMMA International Queer & Migrant Film Festival • Hard Paint

12
dec
21.00 t/m 23.00u Het Huis Utrecht €9
TICKETS

Over International Queer & Migrant Filmfestival (IQMF)

International Queer & Migrant Festival werd opgericht in 2015 en is een filmfestival en platform voor wereldwijde queer kunst en cultuur in relatie tot migratie onderwerpen. IQMF draagt met haar programmering bij aan een diverse en inclusieve samenleving.


Film: Hard Paint (Tinta Bruta)
21:00 – 23:00 in Het Huis Utrecht op 12 december
regie Felipe Matzembacher, Marcio Reolon (Brazilië, 2018, 123 min.)
Teddy Award Best Feature Film 2018 (7,3 op IMDB)

Als Pedro wordt aangeklaagd en zijn zus hem ook nog eens verlaat, moet hij zichzelf zien te redden. In de duisternis van zijn slaapkamer danst hij, zijn lichaam overgoten met neonverf, voor duizenden vreemden die hem vanachter de webcam bekijken.
Set in Brazil’s southern city of Porto Alegre, the film focuses on a socially repressed young man who only comes out of his shell during chatroom performances, when he strips and smears neon paints on his lithe body. 

Over International Queer & Migrant Filmfestival (IQMF)
Naast het reguliere filmprogramma verzorgt IQMF workshops, thematische debatten, een nieuwkomersdiner en een jaarlijkse talent ontwikkeltraject in de vorm van  IQMF Academy. IQMF Academy stimuleert jonge queer & migrant filmmakers hun films te realiseren, nieuwe netwerken te ontwikkelen en stimuleert hen hun werk te presenteren aan elkaar en aan een internationaal publiek.


REAGEER