PROGRAMMA Goat Song • van Huismaker Espen Hjort

09
aug
00.00u Festival boulevard

Van 9 t/m 11 Augustus is Goat Song, een voorstelling van Huismaker Espen Hjort, te zien tijdens Theaterfestival Boulevard in ‘s-Hertogenbosch.

De jonge regisseur Espen Hjort resideerde in het voorjaar van 2017 een aantal weken in Het Huis Utrecht. Tijdens dit onderzoekstraject heeft Espen zich verder kunnen ontwikkelen als maker. De voorstelling Goat Song is tijdens zijn residentie tot stand gekomen.

Goat Song, een expeditie op zoek naar de wildernis in ons onszelf
Goat Song is een poëtische performance zonder woorden, een expeditie op zoek naar de wildernis in onszelf. Wat als je niet langer een mens wil zijn, maar iets anders. Bijvoorbeeld, om maar iets te noemen, een geit. Wat betekent dat? Kan een mens iets anders worden, transformeren? Wat zou je daarvoor moeten doen? In de muzikale solovoorstelling Goat Song speelt Mees Borgman (ITs Acteursprijs 2015) een vrouw die zichzelf wil vinden door uit zichzelf te verdwijnen.

Momenteel werkt Espen aan de voorbereiding van My Heart Into My Mouth, de voorstelling die op 20 September in première gaat in Het Huis Utrecht. Espen Hjort ontvangt in 2018 de subsidie nieuwe makers van Fonds Podiumkunsten.

Speeldata Goat Song:

9, 10 en 11 augustus, Theaterfestival Boulevard

Foto credits: Roel van Berckelaer.


REAGEER