PROGRAMMA AFGELAST • Fat Boys • Theatervoorstelling (6+ tot 99 jr)

13
okt
14.30 t/m 15.30u Het Huis Utrecht v.a €11
TICKETS

Helaas is de jeugdtheatervoorstelling Fat Boys afgelast. Wil je de voortselling graag zien? Kijk dan hier voor de speellijst.

Fat Boys is een voorstelling over kinderen die niet passen binnen het systeem en hun eigen weg zoeken om te overleven. Het is een feest van woorden, van nieuwsgierigheid en levenslust. Een komedie met een randje voor iedereen van 6 tot 99 jaar. 

Thomas is wel 1000 dingen tegelijk. Hij is supersnel, supergrappig, superonhandelbaar, supersnel kwaad, extreem praatgraag, gekmakend positief en een expert op het gebied van knaagdieren en snoep. Zijn hoofd zit zo vol dat er af en toe iets uit moet. Bijvoorbeeld zijn beste vriend Erik (supertraag, superdom en supersterk). Thomas kleurt de wereld vol en stort zich op alles wat er op zijn pad komt.

“Soms barst mijn hoofd uit elkaar van de ideeën en de gedachtes en dan moet ik ze eruit werken want anders wordt het veel te druk daarbinnen en dan houd ik mijn adem in maar alle woorden staan te dringen en te gillen hier van binnen.”

Over het gezelschap
Het Ministerie van Onverrichter Zake is een nieuw jeugdtheatergezelschap van Niek van der Horst en Daniëlle Wagenaar in samenwerking met verschillende gasten, zoals nu, Eva Zwart.
Na het artistiek leiderschap bij het Syndicaat heeft Daniëlle Wagenaar zich de laatste twee jaren gericht op het schrijven van tekst voor jeugd- en volwassentheater. Eva Zwart en Niek van der Horst spelen bij verschillende gezelschappen voor zowel jeugd als volwassenen en hebben meerdere malen samengewerkt.
Met Fat Boys werken de drie weer samen voor een jong publiek.

Fat Boys is tot stand gekomen met behulp van Stichting Janivo en het Amsterdams Fonds voor de Kunst en het Lira Fonds.

Fotocredits: Sanne Peper


REAGEER