PROGRAMMA En nu…de praktijk • Professionalsdag

...en nu?
10
apr
10.00 t/m 16.30u Het Huis Utrecht €15
TICKETS

… en nu?
Een dag voor de nieuwe generatie professionals binnen de podiumkunsten.
Een samenwerking tussen het Café Theaterfestival en Het Huis Utrecht

Je bent een jonge, ambitieuze theatermaker, producent of ondernemer binnen de podiumkunsten en het is tijd om je eigen koers te gaan bepalen. Een eigen voorstelling, een speellijst creëren, een organisatie opzetten en een duidelijke, eigen signatuur ontwikkelen. Prachtige plannen en heldere doelen! Maar.. Wat nu?

Ontmoeten en ontdekken
Samen met het Café Theater Festival organiseert Het Huis Utrecht een dag waarin de focus ligt op de stappen die je, als jonge professional in de (podium)kunsten, kan ondernemen om je verder te ontwikkelen en professionaliseren. Met verschillende sprekers en interactieve sessies gaan we in op onderwerpen als organisatie, financiering en het ontwikkelen van eigen signatuur. Op woensdag 10 april 2019 staat Het Huis Utrecht in het teken van ontmoeten en ontdekken!

Schema
Deze dag bestaat uit vier blokken: netwerk, organisatiefinanciering en ontwikkeling. Per blok kan telkens een van de twee aangeboden onderdelen gevolgd worden.

Professionalsdag ondernemers binnen de podiumkunsten

Schema: En nu…de praktijk

Deelname
Deelname kost €15,- (incl. lunch). Let op: er is beperkt plek, dus meld je op tijd aan! Dit kan je doen via deze link.

UPDATE: Tickets voor En nu…de praktijk zijn helaas uitverkocht. Wil je de volgende editie niet missen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Het Huis Utrecht om als eerste op de hoogte te zijn!


REAGEER