PROGRAMMA En nu… de praktijk • professionalsdag

22
apr
09.30 t/m 16.30u Het Huis Utrecht

En nu… de praktijk! Een dag voor de nieuwe generatie professionals binnen de podiumkunsten.

Ben jij een jonge, ambitieuze theatermaker, producent of ondernemer binnen de podiumkunsten? Heb je prachtige plannen en heldere doelen, maar weet je niet hoe je nu verder moet? Voor de tweede keer organiseert Het Huis Utrecht een dag voor de nieuwe generatie professionals binnen de podiumkunsten. De focus ligt op de stappen die je kan ondernemen om je verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

Nieuwe generatie theaterprofessionals
Je bent een jonge, ambitieuze theatermaker, producent of ondernemer binnen de podiumkunsten en het is tijd om je eigen koers te gaan bepalen. Een eigen voorstelling, een speellijst creëren, een organisatie opzetten en een duidelijke, eigen signatuur ontwikkelen. Prachtige plannen en heldere doelen! Maar.. Wat nu?

Met verschillende sprekers en interactieve sessie gaan we in verschillende thema’s. Tijdens deze dag ligt de focus op de stappen die jij, als jonge professional in de (podium)kunsten, kan ondernemen om je verder te ontwikkelen en professionaliseren. Meer informatie over de diverse thema’s komt zo snel mogelijk, maar blok woensdag 22 april 2020 alvast in je agenda zodat je bij deze dag aanwezig kan zijn!

Eerste editie 
Ben jij benieuwd hoe de eerste editie van En nu… de praktijk er uit zag en wat er allemaal besproken is? Je leest het in deze blog!

 

 

 

 


REAGEER