PROGRAMMA Een Rampzalig Eindejaar met Boesjans • Boesjans

21
dec
20.30 t/m 22.30u Het Huis Utrecht v.a. €9,-

Theater Kikker en Het Huis Utrecht presenteren: Een Rampzalig Eindejaar met Boesjans • Boesjans

Bak een appelflap en haal je illegale vuurwerk van zolder! Boesjans neemt voor eens en voor altijd afscheid van het stomste jaar sinds de uitvinding van de Segway. Maar dat betekent nog niet dat we veilig zijn. Dus pak je wc-rollen en antibacteriële-handgel en wapen je tegen het onheil dat ons nog te wachten staat:

Moordlustige octopussen
Hagel van scheermessen
Een machtsovername door Luxemburg

Want Boesjans zal doorgaan! Door moerassen van ziektekiemen, door stormbanen vol dictators. Wij maken ons op en bereiden jou voor. We leiden je langs het Einde der tijden, zodat jij straks voorbereid bent en beslagen ten vuurzee, oorlogswinter en ijstijd kunt komen.

Tickets
Koop hier je ticket voor deze voorstelling

Boesjans
Boesjans is comedy, sketch én theater, gemaakt door een gezelschap van acteurs, schrijvers, een muzikant en een regisseur. Tijdens de voorstellingen worden er vele potjes met lonely-kerststal-madness voor je geopend, vol met scènes, sketches en liedjes voor iedereen die ze horen wil (en de rest). Inmiddels fleurt het bonte gezelschap al sinds 2016 het theater op rond de kerstdagen en lijkt het een heuse traditie te worden. Compleet mét kerst-photobooth en glittertruien. Dus sluit je aan en maak van Boesjans ook jouw kersttraditie!

Het Huis Utrecht x Theater Kikker
In tijden van afstand verbinden Het Huis Utrecht en Theater Kikker zich. Het Huis Utrecht als werkplaats voor podiumkunsten en Theater Kikker als podium maken samen ruimte voor werk van jonge makers. Juist in tijden waarin het voor hen steeds moeilijker wordt om speelplekken te vinden. Vijf talentvolle theatermakers zijn dit najaar al te zien.

 


REAGEER