PROGRAMMA UITVERKOCHT • Dicht Op De Huid • een avond over Single zijn.

20
nov
19.00 t/m 21.00u Het Huis Utrecht €24 / €21
TICKETS

Het aantal singles neemt explosief toe. In 2050 is meer dan de helft van de Nederlanders single. Wat betekent dit voor het straatbeeld, woningen en woonvormen? Of voor bijvoorbeeld horecaondernemingen? Aankomende woensdag 20 november opent Marjon Moed eenmalig het restaurant ‘Tafeltje voor 1’, waar je (als single of niet-single), enkel een tafeltje voor 1 reserveert. Naast een vegetarische maaltijd serveert Moed de voorstelling ‘Status’, waarin ze haar visie op single zijn geeft. Kijk daarna, met een gevulde maag en een beleving op zak, samen met speciale gasten naar de toekomst. Reserveer vandaag nog je tafeltje voor 1.

Voorstelling STATUS
In de tweede editie van de programmaserie Dicht Op De Huid, staat de voorstelling ‘STATUS’ van Marjon Moed centraal. Moed is al bijna haar hele leven lang vrijgezel en al jaren krijgt zij de vraag: jij bent toch zo leuk? Waarom ben je nog single? De vraag bleef, de relatie kwam nooit, de frustratie over de vraag wel. Moed zoekt. Niet naar de liefde, maar naar wat het betekent om vrijgezel te zijn in een wereld waarin koppels (nu nog) de norm zijn. Naar aanleiding van haar 4-delige documentaire webserie ‘Single’ gaat Moed in een muzikale voorstelling verder op de vraag over ‘het single zijn’ in.

UITVERKOCHT
Alle tafeltjes in ons pop-up restaurant zijn gereserveerd, wat betekent dat we uitverkocht zijn! Heb jij geen tafeltje weten te bemachtigen maar had je er wel graag bij willen zijn? Vul dan in dit formulier je mailadres in, dan houden we je op de hoogte!

Webserie
Benieuwd naar haar webserie? Bekijk hier aflevering 1:

Dicht Op De Huid, de programmaserie
In Dicht Op de Huid tonen onze Huismakers hun nieuwste voorstelling en nodigen ze gasten uit om dieper op de thema´s van hun werk in te gaan. Spannende avonden waarop je een voorstelling kan zien én met de maker en de andere bezoekers in gesprek gaat over boeiende onderwerpen: dat is Dicht Op De Huid.


REAGEER