PROGRAMMA Monster Mania • De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5+)

13
dec
19.30 t/m 20.45u Het Huis Utrecht Vanaf €10
TICKETS

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Reden genoeg voor onze huisbewoner, Ben Visser, om samen met ‘zijn’ jeugdtheatergezelschap Meneer Monster, deze bestseller om te toveren  tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij.

Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.Voor komend seizoen zet Meneer Monster zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal.
Een echte Meneer Monster productie voor zowel jong als oud.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen 
13 december 2018, 19:30u, duur 75 minuten.
Leeftijd: 5 t/m 500 jaar.
Locatie: Het Huis Utrecht 
Tickets volwassene € 12 • Kind € 10

“Het trio acteert met zo’n aanstekelijke energie dat het iedereen meekrijgt” (…) Lekkere theaterkolder die voldoet aan een reeks add-symptomen” Volkskrant – Annette Embrechts (2017)

Over Meneer Monster
Meneer Monster maakt verrassend jeugdtheater vol fysiek geweld, humor en muzikaliteit. Een tikkeltje bizar en bovenal leuk voor jong en oud. Meneer Monster vindt het belangrijk om te laten zien wat theater is en hoe leuk het is om te spelen. Meneer Monster is cultureel ondernemend, stoer, ongepolijst en creatief. Andere producties: ‘De Gruffalo’, ‘Fantastische Meneer Vos’, ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept!’ en ‘De Rovers’.

Credits:
Regie: Liesel Badorrek. Spel: Christiaan Bloem, Chris Koopman en Olaf van de Ven. Techniek: Marco Koppers, Joren Rupert, Max Auer. Script: Richard TullochVertaling: Edward van den Vendel. Decor: Jan-Willem van der Schoot. Rekwisieten en kostuums: Jantien Roozenburg. Lichtontwerp: Bart van den Heuvel. Een productie van Meneer Monster en CDP Producers.


REAGEER