PROGRAMMA De Val van Chris Coubergh • Rosa Ensemble

11
dec
20.30 t/m 22.00u Het Huis Utrecht v.a. €9,-

Theater Kikker en Het Huis Utrecht presenteren: De Val van Chris Coubergh door het Rosa Ensemble

Na twee succesvolle seizoenen van De Deense Detective komt ROSA terug met een nieuwe luisterthriller. De Val van Chris Coubergh is een totaalervaring waar filmmuziek, podcast en hoorspel samenkomen. In ROSA’s geluidenfabriek ga je, met een draadloze hoofdtelefoon op, kopje onder in een prachtig klinkend en meeslepend verhaal over grote politieambities en nog groter menselijk falen.

De Val van Chris Coubergh gaat over een ambitieuze politie-inspecteur die de identiteit moet achterhalen van een onherkenbaar verminkte vreemdeling. Wanneer hij het onderzoek tot een goed einde brengt, heeft hij onbedoeld zijn huwelijk, vaderschap en leven in gevaar gebracht.

Met De Val van Chris Coubergh maakt ROSA een film-noir voor je oren; live in het theater. Terwijl de acteurs hun dialogen spelen, zie je ook hoe zij ter plekke de geluidseffecten maken en tegelijkertijd alle muziek live spelen. Het verhaal gaat via onze oren recht naar de verbeelding.

Ticket:
Koop hier je ticket

Over ROSA
Het Utrechtse muziektheater- en kunstcollectief ROSA staat al meer dan 20 jaar voor een mix van muziek en theater, licht en serieus, akoestisch en elektronisch, traditioneel en experimenteel, klassiek en pop. Muziek van ROSA is speels, spannend, theatraal en avontuurlijk, maar soms ook vreemd, weerbarstig en ongrijpbaar. Als een kameleon kan ROSA van kleur verschieten: van hedendaagse muziek, tot ambient en pop. Van veel decibels tot verstilde muziek. Net zo divers zijn de locaties waar ROSA neerstrijkt voor een voorstelling: van operahuis tot schoenendoos en een enkele pijpenla. Eerder presenteerde het collectief in Theater Kikker en op andere locaties hun live hoorspel De Deense Detective. De Val van Chris Coubergh is een opzichzelfstaand vervolg op deze succesvolle serie.

Credits:
Cast: Anne van Veen, Daniel Cross, Floris van Bergeijk, Florian de Backere en Peter Jessen
Idee en scenario: Florian de Backere
Muziek en sounddesign: Floris van Bergeijk
Eindregie: Ria Marks
Podium beeld: Eveline Didderen
Geluidstechniek: Sebastiaan Pos
Scenario advies: Brian de Vore


REAGEER