PROGRAMMA Dancing on the Edge • festival

14
nov
17.00 t/m 21.30u Het Huis Utrecht €23 / €18
TICKETS

Op donderdag 14 november vindt het tweejaarlijkse festival Dancing on the Edge (DOTE) weer plaats bij ons in Het Huis Utrecht. Waar voorheen vooral de voorstellingen in het middelpunt stonden, ligt de focus nu op het festival als plek tot ontmoeting.

Programma in Het Huis
DOTE in Het Huis Utrecht bestaat uit onderstaande programma onderdelen:
Donderdag 14 november 20:30-21:30: première ‘Today Is a Beautiful Day’
Ticket: regulier €14, student €11.

Donderdag 14 november 17:00-20:00: Table Talks XL
Ticket: regulier €14, student €11.

Een combinatie ticket (voor Table Talks XL en daarna premiere Today is a beatiful day)
regulier €23. student €18.

Dancing on the Edge
DOTE presenteert sinds 2007 bijzondere (podium)kunsten uit het Midden-Oosten, Noord-Afrika en haar diaspora in Nederland. Om een betere kans op ontmoeting en uitwisseling tussen makers, publiek en partners te kunnen bieden, drukt DOTE op de reset-knop. Waar voorheen vooral de voorstellingen in het middelpunt stonden, ligt de focus nu op het festival als plek tot ontmoeting.

Het festival
Het festival nodigt makers, publiek en partners uit om samen op een persoonlijke en collectieve reis te gaan door de verschillende programma’s, waarin eenzijdige verhalen en identiteiten en dominante machtsstructuren worden bevraagd.

DOTE vindt plaats van 13 t/m 24 november 2019 in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Meer informatie over het exacte programma en tickets volgt z.s.m. 


REAGEER