PROGRAMMA Cult Dealer Enzo en Het Huis Utrecht present: Cultlab #2

20
feb
20.00 t/m 22.30u Theaterzaal

Cultlab #2

presentaties met het thema EGO

Cultfest staat in 214 in het teken van het thema EGO: wie zich met dit thema verwant voelt, werk maakt vanuit dit thema of theorie wil delen is van harte welkom om dit tijdens de komende Cultlab avonden in Het Huis te presenteren. meer informatie kan je opvragen via shari@cultdealerenzo.nl

entree  €5 (voor de avond) of €7,50 (voor een maand lang cultevenementen)

DOOR WIE Cult Dealer Enzo en Het Huis Utrecht

 

Welcome back!

Vorig jaar vond de eerste reeks Cultlabs plaats in aanloop naar Cultfest 2013. Een reeks avonden die volledig in het teken stonden van het proces, het experiment en de verbinding met het festival. Zo is gezamenlijk dit crowdsourced festival voor de tweede maal neergezet. Ook dit jaar worden creatieven vanuit alle hoeken waaronder kunstenaars, theatermakers, wetenschappers, coaches, ondernemers en een reeks aan individuen met elkaar in verbinding gebracht onder de noemer Cultlab.

Tijdens deze tweede editie van Cultlab gaan Cult Dealer Enzo en Het Huis Utrecht weer het experiment aan met het thema EGO.

Vanavond staat in het teken van Literatuur en jouw ego.

Wat is er eigenlijk allemaal geschreven over het ego?
Wat voor invloed hebben deze stukken gehad op hoe wij naar onszelf kijken?

Maar vooral wat is jouw favoriete egoboek? We vragen je dan ook op deze avond een boek mee te nemen waarin ego voor jou juist een enorme plek innam of juist helemaal niet. Dat laten we aan jou.

Programma
Het programma voor deze avond is bijna rond, dus houd deze agenda goed in de gaten!

 


REAGEER