PROGRAMMA Compagnie Red Yellow & Blue • Dronken Deliriumdagen

03
dec
20.30 t/m 22.30u Het Huis Utrecht v.a. €9,-

Theater Kikker en Het Huis Utrecht presenteren: Dronken Deliriumdagen (die in de volksmond ook wel Kerstmis worden genoemd • Compagnie Red Yellow & Blue

Daar zitten we weer. Een jaar verder. Met dezelfde mensen, aan dezelfde tafel, en na dezelfde glühwein delen we dezelfde anekdotes en hebben we dezelfde ruzies. Alleen dan zonder Maarten, dit jaar.

Dronken deliriumdagen is een tragikomische kerstvoorstelling over familie, ruzie en tradities. Want hoeveel we ook groeien, thuis zijn we altijd weer dertien.

Tickets
Koop hier je ticket voor deze voorstelling

Over Daan van Bendegem
Daan van Bendegem studeerde af aan de acteursopleiding van de HKU en is als theatermaker al vaak te gast geweest in Theater Kikker. Zijn allereerste voorstelling ‘De allerbeste voorstelling ooit, hierna hoeft er nooit meer een voorstelling gemaakt te worden.’ stond in de Wintercollectie in 2013 en werd zo goed ontvangen dat hij meteen geselecteerd werd voor Kikker Kiest. Afgelopen seizoen lanceerde Daan zijn eigen gezelschap Compagnie Red Yellow & Blue. Zijn voorstellingen zou je het beste kunnen omschrijven als een grote hoop idioterie die uiteindelijk toch altijd uitmondt in ware vraagstukken over moraal en het tegenwoordige leven. Theater dat verre van braaf en klassiek is en waarin altijd opzoek wordt gegaan naar het randje. Niet vies van platvloerse middelen en grotesk spel, maar nooit zonder reden.

Het Huis Utrecht x Theater Kikker
In tijden van afstand verbinden Het Huis Utrecht en Theater Kikker zich. Het Huis Utrecht als werkplaats voor podiumkunsten en Theater Kikker als podium maken samen ruimte voor werk van jonge makers. Juist in tijden waarin het voor hen steeds moeilijker wordt om speelplekken te vinden. Vijf talentvolle theatermakers zijn dit najaar al te zien.

Credits
Regie: Daan van Bendegem
Tekst: Daan Windhorst
Spel: Luca Bryssinck, Sharlee Daantje, Annica Muller en Henke Tuinstra


REAGEER