PROGRAMMA Club Éclectique #5 • Collectief Elan(d)

03
okt
20.00 t/m 22.45u Het Huis Utrecht €7,50
TICKETS

In Club Éclectique nodigt Het Huis iedere editie een maker of groep makers uit om zelf een programma samen te stellen. Het leidt gegarandeerd tot gevarieerde en verrassende avonden waarop je een feestelijk kijkje in de geest van de kunstenaar krijgt. Tijdens de vijfde editie op 3 oktober 2018 heeft performancecollectief Elan(d) het voor het zeggen.

Het Vlaamse collectief Elan(d) (Jitse Huysmans, Chloé Geers en Katrijn De Cooman) maakt absurdistische performances waarvan het publiek zelf onderdeel wordt. Met hun verrassende en hilarische voorstelling In between spaces waren ze de grote hit van de Makersdag van 2017. In een wereld bestaande uit tachtig stoelen, twee mysterieuze figuren in motorhelmen en een voice-over word je getrakteerd op een compleet onvoorspelbare aaneenschakeling van gebeurtenissen.

Naast hun eigen voorstelling nodigen de makers ook de voorstelling European Citizen Popsong van Marieke Dermul uit. Voor deze performance reisde Dermul door Europa om samen met andere Europeanen aan een lied der verbroedering te werken, met als einddoel deelname aan het Eurovisie Songfestival 2018. Met ontwapenende charme breekt Dermul een lans voor onderlinge solidariteit. Collectief Elan(d) ziet in Marieke Dermul een geestverwant vanwege het interactieve karakter van beide voorstellingen: het publiek wordt in beide voorstellingen onderdeel van het geheel.

Grijp je kans om op één avond twee bijzondere voorstellingen van jong Vlaams talent te zien en er met de makers over na te praten!

Toegangsprijzen
Regulier €15 online – aan de deur €17,50
Studenten €10,00 online – aan de deur €12,50

LAST MINUTE • aanbieding! Bestel je tickets voor #ClubEclectique online met code ClubEland50 en ontvang 50% korting. Per ticket betaal je dan geen €15, maar slechts €7,50, en voor studententickets maar €5,00. Daar staat een avondvullend programma tegenover, inclusief 2 voorstellingen (ja, echt!).


REAGEER