PROGRAMMA Club Éclectique #4 door Arno Schuitemaker

05
apr
20.30 t/m 22.30u Het Huis Utrecht 12,50
TICKETS

Club Éclectique is een serie waarbij telkens één theatermaker volledig naar eigen inzicht een avond samenstelt. Tijdens de vierde editie van Club Éclectique heeft choreograaf Arno Schuitemaker de touwtjes in handen.

De afgelopen jaren maakte Schuitemaker indruk met een serie fysieke performances, onontkoombaar en vol energie, met in iedere voorstelling een unieke, bijzonder invoelbare relatie tussen de performers en het publiek. Met zijn nieuwe voorstelling The Way You Sound Tonight, die deze zomer op het Holland Festival in première gaat, creëert hij een ‘akoestische ballroom’: in een oneindige stroom beweging en geluid nemen de dansers het publiek dat – letterlijk – ín de voorstelling zit, mee in een dynamisch spel tussen afstand en nabijheid, ruimte en energie.

Tijdens Club Éclectique #4 beleef je de inspiratiebronnen voor deze voorstelling. Arno neemt je mee door alle ruimtes van Het Huis Utrecht in een transformerende avond, waarbij het één in het ander overloopt: van work-in-progress naar lezing, van gesprek naar mini-concert. Laat je meevoeren in de wereld van The Way You Sound Tonight, als uniek voorproefje op de voorstelling!


REAGEER