PROGRAMMA Aanvang! deel 2 • een gesprek over de podimkunstensector

18
jan
14.30 t/m 18.00u Het Huis Utrecht

We roepen de podiumkunstensector in de hele breedte op te komen en mee te praten over onze toekomst! 

Op 7 december 2019 vond in de Brakke Grond in Amsterdam “Aanvang! Deel één” plaats. Het was een open gesprek met verschillende mensen uit de podiumkunsten over wat er aan de hand is in ons veld. Het leverde veel beweging op en de behoefte aan actie op korte termijn en nadenken over veranderingen op lange termijn, is groot.

Daarom gaat het gesprek door. Op 18 januari van 14.30 (inloop) tot 18.00 staat Het Huis Utrecht tot onze beschikking. We roepen de podiumkunstensector in de hele breedte op te komen: studenten, docenten, jong professionelen, midcareers, mastodonten en BIS-gezelschappen van welke discipline dan ook! Wees welkom en praat mee over onze toekomst.

Aanvang! Deel 2

Een groep theatermakers en betrokkenen lanceren een nieuw platform om het samen ‘over de toekomst van ons mooie podiumkunstenvak’ te hebben. De invulling van het gesprek staat nog vrij en zal bepaald worden door de onderwerpen die de aanwezigen aandragen. Rosa Asbreuk, één van de initiatiefnemers, geeft aan: ‘Het doel is vooral om mensen in de sector de mogelijkheid te geven elkaar te ontmoeten en hun ervaringen en problemen met elkaar te delen.’ De organisatie hoopt met een maandelijkse reeks bijeenkomsten iets structureels te creëren.

Het gesprek is gratis te bezoeken. Wil je op de hoogte blijven over dit evenement? Houdt het facebookevent in de gaten! 

 

Aanvang! Deel 2 wordt georganiseerd door individuele podiumkunstenaars van verschillende disciplines. 

 

 

 

 


REAGEER