Milone Reigman

Milone Reigman nieuwe artistiek coördinator Het Huis Utrecht.

Vanaf het nieuwe seizoen is Milone Reigman de artistiek coördinator van Het Huis Utrecht. Een gloednieuwe functie waarmee Het Huis Utrecht haar artistieke team versterkt als Huis voor onderzoek en ontwikkeling binnen de podiumkunsten.

Momenteel is Milone Reigman verbonden aan Likeminds als coördinator education departement. Samen met dramaturg Marijn Lems bouwt Reigman vanaf oktober verder aan het artistieke profiel en ontwikkelt zij publieke programma’s met de makers van Het Huis Utrecht.

Milone: ‘In mijn functie als artistiek coördinator wil ik nog meer ruimte in Het Huis Utrecht creëren voor makers om hun ‘eigen’ theatertaal te ontwikkelen. Ik zie uitdaging om hierin makers uit verschillende disciplines en achtergronden een podium en een plek tot onderzoek te geven’.

Het Huis Utrecht ontwikkelde zich de afgelopen jaren als werkplaats voor podiumkunstenaars in Utrecht en landelijk. De organisatie biedt ruimte voor ontwikkeling van (jonge) theatermakers. Met programmering, activiteiten en ontmoetingen brengt Het Huis Utrecht ondernemerschap, maatschappelijke vraagstukken en kunst nader tot elkaar.

Foto credits: Nick Helderman