INHOUD Meneer Monster Mania

Huisbewoner Meneer Monster bestaat 5 jaar en dat gaan ze groots vieren! In 2013 kwamen deze jongens met voorstelling De Gruffalo en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken uit het Nederlandse jeugdtheater. Eerder dit jaar wonnen ze de Zilveren Krekel en onlangs kwam daar de ZAPP Theaterprijs 2018 bij.  Met de Meneer Monster Mania nemen de mannen in december een aantal dagen Het Huis Utrecht over. De uitgelezen kans om al hun knotsgekke en waanzinnige theatervoorstellingen (nog) een keer te zien!

LET OP: Donderdag 25 oktober staat het programma online én gaat de kaartverkoop van start!

Tickets De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen

Tickets De Rovers

Tickets De Gruffalo

Tickets Over een kleine mol…

Over Meneer Monster
Meneer Monster is een jong en fris jeugdtheatergezelschap. Ze bewerken internationale jeugd-bestsellers tot volwassen jeugdvoorstellingen. Meneer Monster is cultureel ondernemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren. Als geen ander weet Meneer Monster internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt ‘Pixar theater’ vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier.

Meneer Monster is onder meer bekend van de hitvoorstellingen ‘Over een kleine mol’ , ‘Fantastische Meneer Vos’, ‘De Gruffalo’ en ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’.

REAGEER