INHOUD Inschrijving Leiderschap in Cultuur Utrecht (LinC Utrecht) gestart

Leiderschap in Cultuur Utrecht (LinC Utrecht) is een eenjarig leerprogramma voor professionals uit de culturele sector, die werkzaam zijn binnen de provincie Utrecht en willen groeien in hun leiderschap. Het executive programma is een spin-off van het landelijke programma LinC en wordt uitgevoerd door Universiteit Utrecht (USBO) en Het Huis Utrecht. Partners van LinC Utrecht zijn: het K.F. Hein Fonds, de provincie Utrecht, de gemeente Amersfoort en de gemeente Utrecht.

Deelnemers aan LinC Utrecht buigen zich over actuele vraagstukken die van invloed zijn op het culturele veld en gaan aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling. LinC Utrecht richt zich daarnaast op het creëren van een Utrechts netwerk van talentvolle, innovatieve leiders van de toekomst.

De inschrijving voor de volgende jaargang is nu gestart. Aanmelden kan via deze link en kan t/m 1 juni 2018. Op donderdag 17 mei a.s. is er een informatiebijeenkomst over LinC Utrecht voor geïnteresseerden.

Het programma biedt plaats aan 20 deelnemers. Na afloop van de aanmeldingstermijn ontvang je bericht of je wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek met de programmaleiding. Deze gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 11 en 18 juni 2018.

Start: oktober 2018
Locatie: Utrecht
Kosten: € 2.600,- (eigen bijdrage, betaling in termijnen is mogelijk)
Aantal deelnemers: 20

Foto: Sebastiaan ter Burg

REAGEER