BEWONERS We Are Public

We Are Public is dé nieuwe manier om cultuur te ontdekken en te financieren. Met de We Are Public pas kun jij voor €18,- per maand onbeperkt naar concerten, tentoonstellingen, voorstellingen en nog veel meer culturele uitingen die geselecteerd zijn door de redactie van We Are Public. Wordt vandaag nog lid en je krijgt direct toegang tot minimaal 250 bijzondere programma’s in Utrecht en de rest van Nederland. Natuurlijk kun je met je pas ook bij een diverse programmering bij Het Huis Utrecht terecht.

Bijna alle Utrechtse theaters, concertzalen, podia, bioscopen en musea doen mee. Zo kun je niet alleen bij ons terecht, maar je kan bijvoorbeeld ook naar Tivoli, ! Daarnaast heb je met je lidmaatschap ook gratis toegang tot het hele programma in andere steden, zoals Amsterda, Leiden en Amersfoort!

Hoe het werkt
Jij hebt voor €18,- in de maand een abonnement. hiermee investeer je niet alleen in je eigen culturele ontdekking, maar je investeert ook in cultuur in het algemeen. We Are Public zorgt er voor zalen voller zitten en samen zorgen we voor meer inkomsten voor kunst en cultuur. We Are Public selecteert de beste programma’s voor jou en vertellen je waarom zij vinden dat jij het niet mag missen. Door lid te worden, heb je elke maand gratis toegang tot minimaal 250 programma’s in alle We Are Public-steden. Op de website van We Are Public vindt je de geselecteerde programma’s. Op de dag van het programma krijg je bij de kassa op vertoon van je pas een toegangskaartje. Als een programma zou kunnen uitverkopen, zorgen zij ervoor dat je kunt reserveren.