Dicht Op De Huid met huismakers

In de programmaserie Dicht Op De Huid tonen onze huismakers (theatermakers verbonden aan Het Huis Utrecht) hun nieuwste voorstelling en nodigen ze gasten uit om dieper op de thema’s van hun werk in te gaan. Spannende avonden waarop je een voorstelling ziet en nét even dat beetje extra context hoort, ziet of meemaakt over boeiende onderwerpen en thema’s: dat is Dicht Op De Huid!

AFGELAST – Dicht Op De Huid met MOHA.
18 maart 2020 • 20:00 – 22:00 uur

Tijdens stages in verschillende beroepspraktijken onderzocht kunstenaarscollectief MOHA de drijfveer van mensen. Wat motiveert en beweegt hen te doen wat ze doen? En hoe werkt dat voor een kunstenaar? Deze avond krijg je de voorstelling ‘It’s gonna take a little work’ te zien. “We kunnen niet te veel onthullen omdat je het live moet komen ervaren, want uiteindelijk gaat het ook om jou.”- MOHA, curator van deze editie van programmaserie Dicht Op De Huid.

Meer informatie over deze editie en tickets vind je hier. 

Dicht Op De Huid met playField.
15 april 2020 • 20:00 – 22:00 uur
Thema: regels verbreken

Een reeks ontmoetingen met vreemden zetten je in #1 HOLLOW aan het denken. Installatie #1 HOLLOW is een doolhof over digitalisering met slechts één uitgang: confrontatie. Deze editie van Dicht Op De Huid is een ervaring die je bijblijft en heel direct reflecteert op je eigen dagelijks handelen. Over intimiteit, persoonlijke ruimte en privacy. Allen in relatie tot het gebruik van digitale communicatiemiddelen, zoals je laptop of smartphone.