INHOUD Dicht Op De Huid #4 • Gerechten uit het thuisland

Dicht Op De Huid met Abhishek Thapar
19 februari 2020 • 19:00 – 21:30 uur .

De vierde editie zit je aan de dinertafel van huismaker Abhishek Thapar en zes gasten uit verschillende windstreken. Tijdens de avond ‘Surpassing the Beeline’ duik jij, samen met 3 expats en 3 performers, in een theatrale-culinaire ervaring waarbij je samen eet, de gerechten proeft vanuit het thuisland van de expat. Tijdens het eten delen ze hun verhalen over verlangen en heimwee en hun thuis en hun toekomst.

Meer informatie over deze editie en tickets vind je hier.

 

In de nieuwe programmaserie Dicht Op De Huid tonen onze huismakers (theatermakers verbonden aan Het Huis Utrecht) hun nieuwste voorstelling en nodigen ze gasten uit om dieper op de thema’s van hun werk in te gaan. Spannende avonden waarop je een voorstelling ziet en nét even dat beetje extra context hoort, ziet of meemaakt over boeiende onderwerpen en thema’s: dat is Dicht Op De Huid!Dicht Op De Huid met een mystery guest. 

18 maart 2020 • 20:00 – 22:00 uur
Thema: surprise 

Welke huismaker er tijdens deze editie van Dicht Op De Huid centraal staat, houden we nog even geheim! Ook het thema blijft nog even een verrassing, maar wij beloven je dat je ook deze avond weer Dicht Op De Huid kruipt van een toffe maker en een boeiend thema! We keep you posted.

Dicht Op De Huid met playField.
15 april 2020 • 20:00 – 22:00 uur
Thema: regels verbreken

playField. brengt kunst en kunstenaars onder de aandacht die leven volgens het idee van het breken van conventie en het creëren van hun eigen nieuwe regels, hun nieuwe normaal. Kunst die de artiesten en publiek in een nieuwe wereld plaatst waar je de regels van het oude vergeet. Een plek waar je kan ontdekken door te doen, door te spelen.

 

Coming-up: in het najaar kruipen we Dicht Op De Huid van onder meer Kaatje Kooi.

REAGEER